Tento recept mám po babičce a ze všech druhů pusinek jsou tyhle u nás nejoblíbenější.
Postup
Čokoládu najemno nastrouháme nebo rozmixujeme. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Zašleháme do něj cukr, a zlehka vmícháme mleté ořechy, strouhanku a nastrouhanou čokoládu. Těsto musí být spíše hustší konzistence, aby se neroztékalo (pokud je moc řídké a nedrží tvar, zahustíme ořechy nebo troškou strouhanky). Na plech vyložený pečícím papírem tvoříme lžičkou hromádky, do každé pusinky vpíchneme oloupanou celou mandli. Pečeme pomalu při teplotě 150° asi 15 minut. Z uvedeného množství je asi 106 ks pusinek.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek